Ruilen & retourneren

Ruilen & retourneren

Beschadigde en/of gebruikte items die retour gestuurd worden, worden niet vergoed door middel van terugbetaling of een tegoedbon. Het retourneren van sale items is geen enkel probleem en gebeurt volgens dezelfde manier als alle andere items. Let op: Oorbellen kunnen vanwege hygiënische reden niet retour worden gestuurd.

RUILEN
Wil je een item ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur of voor een ander item, dat kan! Stuur een mailtje naar Booziesjewelry@gmail.com om jouw retour aan te melden en vermeld daarin jouw naam, factuurnummer, item en eventuele reden van retour. Daarna kan jij het item op eigen kosten terug sturen naar het onderstaande adres:

Boozies
Gondelkade 575
2725DZ Zoetermeer

RETOURNEREN
Is het door jou bestelde item toch niet helemaal wat je verwacht of gehoopt had? Dan kan jij het item retour sturen! Stuur een mailtje naar Booziesjewelry@gmail.com om jouw retour aan te melden. Meld in dit mailtje jouw naam, factuurnummer, item en eventuele reden van retour. Daarna kun je het item op eigen kosten terug sturen naar het onderstaande adres:

Boozies
Gondelkade 575
2725DZ Zoetermeer

De retourzending moet binnen 14 dagen na levering door ons ontvangen zijn. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag van het door jouw retour gezonden item binnen enkele werkdagen terugstorten op jouw rekening.